Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Runda 2][Grafika] Isuribi vs Shavire

Julietta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kategoria: Grafika

Podkategoria: Sygnatura
Temat: To teraz trudna robota dla Pań - samochody
Dodatkowe informacje: -
Termin składania prac: - do 25.08.2013
Termin głosowania na nadesłane prace: -
3 dni od wystawienia prac.

Prace wysyłamy mi na PW.

Opublikowano

[praca_1]<- bardzo fajnie zrobiona, myslalem na początku ze to sam stock a tu proszę, samochód z rendera

Opublikowano

[praca_2] głos na dwójkę, bo dobrze ogarnięty światłocień, spoko kompozycja, kolorystyka. napis w porządku, pasuje do tematyki.

Opublikowano

[praca_1] Podoba mi się kolorystyka. Napis mnie uwiódł <3

Gdyby pobajerować światłocieniami, praca byłaby na prawdę fantastyczna.

[praca_2] Dlaczego ten samochód lata? :D Praca prześwietlona, To rozmazywanie nieudane.... Nie podoba mi się ta abstrakcja z tekstur.. Ciekawy pomysł, gdyby dodać parę elementów i wyciszyć ten chaos, byłoby oK.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

[praca_2] Praca jest robiona z renderu i wydaje się być bardziej rozwinięta (więcej pracy), dlatego oddaje głos na nią.

Prosze mów dalej

[praca_1] Podoba mi się ten porządek, dobre wtopienie, na drugim jest zbyt dużo chaosu, napis mi się nie podoba w dodatku samo(LOT?)chód lata.

1377539300-U1003559.png

Opublikowano

[praca_1]<- głosuję na nią, bo autorka w rewelacyjny sposób połączyła samochód z tłem ujmując to dodatkowo w ciekawą kolorystykę. Bardzo mi się podoba.

Druga praca jest również ciekawa, szczególnie napis. Lecz przez prześwietlenie i brak zarysu jakiegoś podłoża brak jej 'tego czegoś'.

Opublikowano

Obie prace mnie nie zachwyciły.

[praca_2] <- głosuję tutaj. Jest prześwietlona, ale można to przeboleć. Z kolei 1 jest zbyt ciemna i nie ma tej dynamiki, która powinna być podstawą przy tej tematyce.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

[praca_2] głosuję na tą prace, ponieważ napisy fajne wtopione i oddany kolor jak u auta+ fajne wtopienie. A w drugiej pracy dziwna mgła i tak jakoś ogółem mdło nie podoba mi sie

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Na prawdę ciężki wybór lecz mnie bardziej ciągnie do pracy numer 1.

Rewelacyjnie render współgra z tłem tworząc z tego coś niesamowitego.

W obydwóch pracach widać wielki wkład pracy,w drugiej świetnie współgrają światła lecz moim zdaniem tło psuje całą świetność tej pracy.

Gdyby było ono inne oddałbym głos na 2,a tak ostatecznie 1.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...